Presad z novimi okusi in etiketami

V podjetju Presad ponovno potrjujemo, da je razvoj novih izdelkov glavno gonilo rasti prodaje. V zadnjih treh letih svoje zveste kupce vedno znova razvajamo z novimi okusi svojih sokov in nektarjev. Obstoječemu asortimentu sta se pridružila nova izdelka:

  • 100-odstotni sok aronije: Gre za sok zelo popularnega sadeža, ki ga v kombinaciji z drugimi okusi v Presadu že dolgo uporabljamo. Aronija dokazano vsebuje največ antioksidantov med rdečim jagodičevjem, merjeno po standardih ORAC in TEAC. Antioksidanti so lovilci prostih radikalov in nas varujejo pred boleznimi. Sadeži aronije so temno vijolične barve, s kiselkasto trpkim okusom. Sadež izvira iz Severne Amerike, vendar dobro uspeva tudi v naših krajih.
  • Nektar višnje je pripravljen iz najboljših sadežev poznane dalmatinske sorte višenj maraska. Gre za avtohtono dalmatinsko sorto, poznano in zapisano že v 16. stoletju. Njeno kakovost in specifičen okus so znali ceniti tako na srednjeveških dvorih kot tudi med običajnim prebivalstvom. Tekom stoletij se je kvaliteta zaradi skrbnega izbora sadik še izboljševala. V sedanjem času se glavnina predela v alkoholne pijače, v Presadu pa smo jo v obliki nektarja ponudili širokemu krogu pivcev, ki cenijo njen izbran okus.

Poleg uvajanja novih okusov pa smo se v Presad lotili tudi prenove embalaže sadnih sirupov, ki so pridobili novo moderno preobleko. Posodobljene so etikete posameznih okusov, ki s svojimi kreacijami dopolnjujejo celotno podobo Presadovih izdelkov. Obenem je posodobljena tudi embalaža sadnih sirupov. Nove plastenke  se ponašajo z elegantnejšo obliko. Le-ta bo gotovo privabila k nakupu večje število kupcev.