Po vašem okusu
Naj vaši izdelki izstopajo!

V Presadu že vrsto let sodelujemo s pomembnimi akterji v prehrambni industriji, predvsem mlekarski in pekovski, pa tudi industriji brezalkoholnih pijač. Naši standardni industrijski izdelki so sami po sebi unikatnega okusa in teksture, lahko pa jih razvijemo skupaj z vami tako, da se bodo do potankosti prilegali vašim željam.

Smo predan partner, ki je ob vas skozi celoten proces razvoja vašega izdelka. Nudimo vam podporo. Smo izjemno strokovno usposobljeni. In izkušeni. Smo tudi hitri in učinkoviti, a nikdar na škodo kakovosti.

Spodaj si lahko ogledate našo ponudbo izdelkov za proizvodnjo. Lahko pa nas kar takoj pokličete na številko 07 348 12 00 ali izpolnite naš kontaktni obrazec. Z veseljem vam bomo pomagali.

Smo visokokakovosten dobavitelj
Polnilne linije:
  • polnilna linija za sokove, nektarje, pijače v stekleni embalaži (1 l, 0,7 l, 0,2 l),
  • polnilna linija za sadne namaze in polnila v manjši plastični embalaži (700 g),
  • polnilna linija za proizvode za industrijo pijač, sladoledov in fermentiranih mlečnih proizvodov (kontejnerji iz nerjavečega jekla (200 l, 500 l,1000 l), bag-in-box (250 l, 1000 l), plastična embalaža (5-60 l),
  • polnilna linija za sadne namaze in polnila v večji plastični embalaži (5 kg, 14 kg, 20 kg).

Proizvodnja poteka na eni lokaciji, ki je tehnološko opremljena tako, da omogoča proizvodnjo kakovostno ustreznega in porabnikom varnega izdelka. Naša specifična oprema omogoča proizvodnjo različnih izdelkov in polnitev v različne vrste in velikosti embalaže. Izdelki so pakirani v embalažo glede na vrsto (plastika, bag-in-box, kontejnerji iz nerjavečega jekla) in velikost (od 5 kg do 1000 kg).

Prostorska urejenost obrata združuje različne vsebinske sklope proizvodnje z različnimi temperaturnimi režimi skladiščenja (– 20 °C, 0–5 °C, sobna temperatura) in ustrezno tehnologijo. Tako zagotavljamo varno rokovanje z izdelki skozi celoten proizvodno-skladiščni proces.