PREdelujemo SADje.
in zelenjavo.

Medtem ko se svet vztrajno digitalizira, hiti in nas vse bolj ločuje, v Presadu že sedmo desetletje ostajamo zvesti naši najboljši prijateljici: naravi. Vanjo vedno znova vstopamo z močnim občutkom odgovornosti in spoštovanja okolja, predvsem pa nas odlikujejo strokovnost, inovativnost, skrben nadzor kakovosti in želja po izvrstnosti. A to niso le besede. Naše vrednote in delo se kažejo v visokokakovostnih sokovih, sirupih, nektarjih, namazih in izdelkih za živilsko industrijo. Če ste naše izdelke že poskusili, to verjetno že veste. Če niste, pa vas prijazno vabimo, da izberete sebi najljubši sok ali biosok, sadni sirup, nektar ali sadni namaz.

Že več kot šestdeset let!

Ne bi vas želeli dolgočasiti, a na pot našega Presada smo zelo ponosni. Začela se je leta 1955 v Gabrovki, sredi razgibane pokrajine, kjer se srečajo gričevja, nižine in potoki, kjer so se trije delavci namenili sadje ročno predelovati v sokove, sirupe in žganje. Dober glas je segel daleč in danes so naši izdelki v malodane vseh trgovinah po Sloveniji, pa tudi v tujini. Prebrodili smo težko obdobje po razpadu Jugoslavije, od leta 2011 in z novim lastništvom AKTIVA skupine, ki je prinesla potrebno osvežitev, pa gremo samo še navzgor, beležimo rast prodaje in krepimo vaše zaupanje. Veselimo se nadaljnjega pisanja zgodovine!

N
Naši zaposleni

So tisti, ki vse od narave pa do vašega doma skrbijo za najvišjo kakovost in vedno nove okuse Presadovih izdelkov. Naši zaposleni so naš ponos.

Preberi več

Presad ne bi bil sinonim za odličnost, če ne bi bilo naših strokovnih, odgovornih, vestnih zaposlenih, ki skrbijo za doseganje ambicioznih ciljev. Naši delovni procesi se nikdar ne končajo, saj na vseh ravneh skrbimo za zadovoljstvo kupcev in partnerjev.

V
Vrednote in vizija

Naša poslovna vodila so spoštovanje narave, odgovornost do družbe ter doseganje kakovosti izdelkov, ki zagotavljajo zdrav in aktiven življenjski slog.

Preberi več

Na vsakem koraku izražamo spoštovanje in odgovornost do narave in okolja. Takšna je naša zgodovina in takšen je naš pogled v prihodnost, ki jo želimo omogočiti vsem, ki pridejo za nami. A to je tudi naša odgovornost do družbe, katere del smo. Želimo, da naše delo pripomore k vaši kakovosti življenja, saj družbo krojimo skupaj.

Naša vizija je postati najbolj prepoznaven proizvajalec sadnih in zelenjavnih pijač ter proizvodov na osnovi sadja za živilsko industrijo v Sloveniji ter se pridružiti najboljšim tudi po svetu.

Dovolite nam, da se vam na tem mestu tudi zahvalimo za vaše zaupanje in podporo.

I
Izkaznica podjetja

Obiščite nas. Najdete nas v zelenem okolju Mirnske doline.

Preberi več

Naziv podjetja: PRESAD, d. o. o.
Naslov: Pod Radovnico 3, 8233 Mirna, Slovenija
Identifikacijska št. za DDV: SI98215914

Tel.: +386 (0)7 34 81 200
Fax: 
+386 (0)7 34 81 230
E-pošta:
 info@presad.si

Industrijska prodajalna:
Delovni čas:
od ponedeljka do petka
od 7.00 do 15.00

KJE NAS NAJDETE?

Naslov
PRESAD d.o.o.
Pod Radovnico 3
8233 Mirna
Slovenija
Telefon
T: +386 (0)7 34 81 200
F: +386 (0)7 34 81 230
E-naslov
info@presad.si
Presad na Facebooku