V rokah imamo šampiona!

V Presadu letos praznujemo 60. obletnico ustanovitve in delovanja podjetja. Skozi ves ta čas največjo pozornost namenjamo skrbi za kvaliteto naših proizvodov in zadovoljstvo kupcev. V kakovost svojih izdelkov popolnoma zaupamo in jo zato preverjamo tudi pri zunanjih institucijah.

V slovenskem prostoru poteka najbolj verodostojno ocenjevanje živil v okviru vsakoletnega mednarodnega kmetijsko živilskega sejma v Gornji Radgoni. Letos je potekal že 53. kmetijsko živilski sejem, ki se ga udeležuje množica domačih in tujih razstavljavcev. Sejem tradicionalno privabi veliko obiskovalcev. Lahko rečemo, da sejem za pomursko regijo pomeni praznik kmetijstva in živilsko predelovalne industrije.

Mednarodno ocenjevanje sadnih sokov, brezalkoholnih pijač in embaliranih vod je letos potekalo že devetnajstič. Udeležilo se ga je 21 proizvajalcev iz Slovenije in Avstrije s 95 izdelki, ki jih je ocenjevala strokovna komisija pod vodstvom prof.dr. Janeza Hribarja z Biotehniške fakultete v Ljubljani.

Podjetje Presad se je na ocenjevanju odlično odrezalo. Ponovno smo dobili potrditev kakovosti naših izdelkov, za katere smo prejeli naslednja priznanja:

Šampion kakovosti:

Zelenjavni sok iz rdeče pese z dodatkom medu

Velika zlata medalja:

  • Paradižnikov sok
  • Višnjev nektar
  • Nektar iz črnega ribeza
  • Pomarančni sok

Zlata medalja:

  • Nektar iz jagod, jabolk in aronije
  • Pomarančni nektar
  • Nektar iz breskev

Prejeta priznanja so dokaz visoke kvalitete Presadovih izdelkov in so rezultat dolgoletnih izkušenj, strokovnega znanja in stalne skrbi za zadovoljstvo kupcev. Obenem pa so tudi zaveza k nadaljnji rasti kvalitete in zagotavljanju varnosti živil, ki jih proizvajamo v podjetju Presad.

Poleg navedenih izdelkov našega podjetja so bili nagrajeni tudi izdelki naših partnerjev, v katere so vgrajene sadne paste, polnila in sirupi, proizvedeni v našem podjetju. Tudi na njihove rezulate smo upravičeno ponosni, saj je vanje vgrajeno tudi naše znanje in prizadevanje za dosego najvišje kakovosti. Hkrati pa našim partnerjem za njihove dosežke iskreno čestitamo.

Na dosežene rezultate smo ponosni, saj nas postavljajo v sam vrh živilskih podjetij v Sloveniji.

Z nakupom izdelkov Presad sebi in svojim najbližjim zagotovite vrhunske sokove in nektarje!