Presad v HoReCa

V letošnjem letu smo v podjetju Presad svoj prodajni asortiment dopolnili s sokovi in nektarji v stekleničkah 0,2l. Ta prodajni program je namenjen predvsem sektorju HoReCa. Izraz HoReCa je okrajšava za storitev dobave hrane oziroma pijače v gostinski branži. Ime sestoji iz prvih dveh črk področij njenega delovanja: Hotelirstvo, Restavracije, Catering.

Zaradi modernega sloga življenja, ki pritiska na vse nas, se vse pogosteje prehranjujemo zunaj svojega doma, zato je zelo pomembno, da so nam pri HoReCa ponudnikih na voljo kvalitetna živila in pijače.

Temu cilju smo sledili tudi pri razvoju sadnih sokov Presad. Izbor okusov je bil opravljen na osnovi tržne analize in izvedenih degustacij. S tem smo potrošnikom zagotovili najvišjo možno kvaliteto. Sokovi so polnjeni v moderni embalaži, ki poudarja visoko kvaliteto Presadovih izdelkov.

Novi proizvodi so že na voljo v boljših lokalih in hotelskih verigah po vsej Sloveniji. Prvi odzivi kupcev in potrošnikov so zelo dobri, zato v sektorju HoReCa planiramo dodatne aktivnosti in pričakujemo uspešno rast prodaje v bodoče. Potrošnikom želimo naše sokove ponuditi v čim širšem krogu restavracij in hotelskih verig.

S prisotnostjo v sektorju HoReCa povečujemo prepoznavnost in lojalnost potrošnikov blagovni znamki Presad.