Prispevamo

k regionalnemu razvoju

Presad predstavlja pomemben del hitro rastoče poslovne strukture Dolenjske. Naša vizija in odgovornost, ki jo čutimo do okolja in družbe, pa nas spodbujata, da dobre odnose z domačimi proizvajalci vzdržujemo ter prispevamo k trajnostnemu razvoju regije. Le tako vam lahko brez zrna dvoma zagotavljamo tudi brezhibnost in kakovost naših izdelkov.

Zavezani smo naravi in kakovosti
Skrbimo za okolje in družbo
To niso prazne besede. Pri svojem delu zasledujemo najvišje standarde kakovosti in varnosti ter aktivno prispevamo tudi k ohranjanju čistega okolja.
Ekološka proizvodnja
Naš ekološki proizvodni proces je ključen prispevek k trajnostnemu razvoju in uveljavljanju načela dobrobiti okolja in živih bitij.
Surovine najvišjih kakovosti
Predelujemo izključno visokokakovostno sadje in zelenjavo izvrstnih pridelovalcev in dobaviteljev. Uporabljamo izključno surovine brez GSO.
Zagotovljamo sledljivost
V naši proizvodnji je mogoče slediti vsem korakom procesa – od prepoznavanja izvora uporabljenih surovin do distribucije končnih izdelkov.
Smo strokovno usposobljeni
Zaposlujemo ambiciozne, strokovne in kreativne ljudi, ki razumejo potrebe kupcev, in skrbimo za nenehno nadgradnjo naših znanj.
Za kakovost smo nagrajeni
Večkrat. Izjemna kakovost naših sadnih sokov, nektarjev in BIOsokov izstopa in je že vrsto let nagrajena na živilskem sejmu Agra.
Smo nosilci standardov
IFS standard
IFS standard
IFS-standard združuje zahteve sistema HACCP po Codex Alimentariusu ter zahteve v zvezi z dobro poslovno in dobro higiensko prakso. Pridobitev tega najpomembnejšega standarda v živilski industriji kaže na našo odličnost pri proizvodnji varnih in kakovostnih izdelkov z obvladovanjem tveganj.
Certifikat BIO
Certifikat BIO
S certifikatom BIO, ki strogo opredeljuje zahteve sistema sledljivosti, ter z obvladovanjem tveganj dokazujemo, da so proizvodi, ki jih ponujamo pod oznako BIO, nastali iz zaupanja vrednih virov ekološke pridelave.
let
izkušenj in znanja
Širok
prodajni program
Visoka
kakovost surovin
Nagrajena
kakovost